POST BEST

Memenangi wang sebanyak RM100,000 dengan mudah hanya di sini .. di sini

Lisa main kayu tiga di dalam Istanbul Aku Datang? Benarkah? Mari tonton di sini.
Mari tonton Istanbul Aku Datang .. di sini

Ke sekolah wajib ke tidak ke sekolah? Mari sokong pilihan anda di sini.. di sini


Profile






<center>
ASSALAMUALAIKUM .

korg kenal gambar bawah ni ? tak kenal meh aku nak kenalkan korg. nama beliau Mohamad Amzar bin Mohd Rupiah , tetapi beliau gemar akan biskut sehingga nama 'fb' beliau Mohamad Biskutam . ish ish !

malas aku nak buat karangan utk beliau , ni aku senaraikan satu-satu tentang beliau ;)


  1. SMK SERI LIPIS
  2. 15 tahun , nak PMR'11
  3. gemar curi wi-fi orang .
  4. amat marah bila org curi wi-fi rumah dia , ggr !
  5. suka makan nasi goreng pataya ;) yummmm
  6. minum ? milo ais . selalu orang buatkan je sedapp !
  7. tanya dia sendiri di facebook , twitter , rumah dia !

bawah ni , ada picture untuk tontonan ramai ;)
ini la beliau , hensem kan ? single lagi. isi borang cepat ;)
sorry gambar blur :) ini logo sekolah beliau . SMK SERI LIPIS . sudah 3 tahun beliau di sini :)

ni logo batch beliau , IX GENERATION BATCH . beliau sangat sayang NGB !


.<center>


Related Posts with Thumbnails